Over C&J Voertuig Signalering

C&J Voertuig Signalering staat voorop als het gaat om opvallen. Onze signaal-oplossingen bieden hoge attentiewaardes, kwaliteit en betrouwbaarheid voor de eindgebruikers.

Wij zijn aangewezen leverancier voor signaleringsapparatuur aan autodealers, inbouwstations, carrosseriebouwers, wegenaannemers, hulpdiensten, takel- en bergingsbedrijven, defensie, politie, brandweer en ambulance. 

Ons bedrijf is daarnaast dagelijks actief voor diverse veiligheidsregio’s in Nederland en hulpverleningszones in België.

De combinatie van onze grote voorraad positie en technische kennis van het apparatuur zijn we een dynamische schakel en hebben we altijd een passende oplossing.

 

C&J Voertuig Signalering staat voorop als het gaat om opvallen.

Jarno Faro


De geschiedenis van C&J Voertuig Signalering

C&J Voertuig Signalering was voorheen Faro-Signalering. 
Wij zijn ontstaan uit een jarenlange verzameling in lichtbalken en andere signaleringsmiddelen. In 2014 werd deze verzameling fors opgeruimd en kwamen we erachter door middel dat er veel vraag was naar onderdelen voor voertuigen die nog enkele overbruggingsjaren in dienst zouden blijven, in afwachting van vervanging middels de regionale voertuig aanbestedingen. 

De vraag was dusdanig groot dat de eigenaar Faro-Signalering in 2016 heeft opgericht.
+/- 85 lichtbalken werden in voorraad genomen (zowel oudere als recentere types) en/of gedemonteerd voor onderdelen. De naam Faro-Signalering kwam tot stand door de eigenaar zelf, Jarno Faro.

Wist je dat? 
De naam Faro stamt af van de Italiaanse vertaling voor Lichthuis (vuurtoren) 

In 2022 is Faro-Signalering, wegens privé omstandigheden en mooie andere kansen, opgeheven. In 2023 is door de toemalige eigenaar en een tweede aandeelhouder C&J Solutions VOF opgezet, met C&J Voertuig Signalering als één van de bedrijfsactiviteiten. 

C&J Voertuig Signalering staat u graag bij wanneer het gaat om signaalverlichting voor voertuigen. 

Footer image

© 2024 C&J Voertuig Signalering, Powered by Shopify

  • American Express
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.