Inruilen van zwaailicht of zwaaibalk

Uw licht- of flitsbalk inruilen bij C&J Voertuig Signalering

C&J Voertuig Signalering staat 100% achter uw veiligheid. Om u daarmee goed van dienst te zijn bieden wij inruil mogelijkheden van uw verouderde zwaailichten.  

Waarom zou u uw oude licht- of flitsbalk inruilen?
Dat is heel simpel: Uw oude licht- of flitsbalk is nog geld waard. Lever uw materialen in en ontvang direct korting op de online aankoop. Zo word het kopen nog interessanter én kunt u nog veiliger op weg.   

Welke licht- en flitsbalken kunnen er worden ingeruild?

Alle zwaailichten en aanverwante artikelen kunnen worden ingeruild bij C&J Voertuig Signalering. Naast zwaailichten kunt u ook sirene materialen en oude bedieneenheden aanbieden.

 

Hoe wordt de inruilwaarde bepaald?

De inruil waarde word gebaseerd op de dagwaarde en de conditie van uw oude licht- of flitsbalk. De maximum inruil waarde is € 150,00. Is uw oude licht- of flitsbalk in een goede conditie, dan is de kans groter dat u een hoge indicatieprijs krijgt wanneer u hem inlevert. Is uw oude licht- of flitsbalk er slechter aan toe, dan is de indicatieprijs ook lager.

Er zijn drie factoren die inruilwaarde bepalen:

  1. De inruilwaarde is tevens een dagwaarde. Dit betekent dat de waarde van uw licht- of flitsbalk iedere dag anders kan zijn. Dit komt onder andere door het uitbrengen van nieuwe modellen en certificeringen. Als voorbeeld: hoe ‘’ouder’’ uw model is, hoe lager de inruilwaarde zal zijn.

  2. De conditie van uw oude licht- of flitsbalk bepaalt ook de waarde van het inruilbedrag. Er word onder andere gekeken naar de werking, optische staat en schade. 

  3. Daarnaast kijken we naar het merk, type en uitvoering van uw oude licht- of flitsbalk. Als voorbeeld: hoe "voller" uw model is, hoe hoger de inruilwaarde zal zijn. 

 

Om het definitieve inruilbedrag te bepalen, wordt uw oude licht- of flitsbalk in de winkel getest met speciaal apparatuur. Als deze test is voltooid, hoort u hoeveel geld u terugkrijgt voor uw oude licht- of flitsbalk.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld?

U krijgt de waarde van uw ingeruilde licht- of flitsbalk altijd direct als korting op uw aankoop van een nieuwe (gecertificeerde) lichtbalk. Deze ontvangt u direct in de winkel na het inleveren van uw oude licht- of flitsbalk. Het is niet mogelijk om het inruilbedrag contant, op rekening of per cheque te ontvangen. 

 

Voor meer informatie of voor het aanbieden van uw oude materialen kunt contact opnemen met onze specialist op 085 060 1402 oinfo@voertuig-signalering.nl

Footer image

© 2024 C&J Voertuig Signalering, Powered by Shopify

  • American Express
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.